Yangına giden itfaiye aracı çamura saplandı

Konya'da bir parkta çocuk oyun alanında çıkan yangına müdahaleye giden itfaiye aracı çamura saplandı. Alevler olay yerine gelen başka bir ekip tarafından söndürüldü. Yangın sırasında oyun alanında çocuk bulunmaması olası bir faciayı önledi. Yangın, saat 1

Yangına giden itfaiye aracı çamura saplandı

Konya'da bir parkta çocuk oyun alanında çıkan yangına müdahaleye giden itfaiye aracı çamura saplandı. Alevler olay yerine gelen başka bir ekip tarafından söndürüldü. Yangın sırasında oyun alanında çocuk bulunmaması olası bir faciayı önledi. 

Yangın, saat 15.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Kanyon Parkta bulunan oyun alanında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, yaşları 12 ile 15 arasında değişen iki çocuğun ateşe verdiği plastik çocuk oyun alanı kısa sürede alev aldı. Alevler bütün oyun alanını sararken, durumu fark eden çevredekiler polis ve itfaiyeye haber verildi. İhbar üzerine alevlere müdahale için gelen itfaiye aracı park içinde çamura saplandı. İtfaiye aracı çamurdan çıkamayınca, olay yerine başka bir itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler, gelen diğer ekibin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. 

Yangın sırasında oyun alanında çocuğun olmaması ve olan çocuklarında alevleri görünce hızla olay yerinden uzaklaşması olası bir faciayı önledi. Yangın sonrası oyun alanı kullanılamaz hale gele gelirken, çamura saplanan iftaiye aracı ise çağırılan kepçe yardımıyla çamurdan çıkarıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler