Yangın anı saniye saniye görüntülendi!

Eskişehir'de müstakil bir evde çıkan yangın mahallede büyük paniğe neden olurken, bir vatandaş tarafından telefonla çekilen görüntüde alevler saniye saniye kaydedildi.Edinilen bilgiye göre Yeşiltepe Mahallesi 8888. Sokakta bulunan Gökhan Ö.'ye ait tek kat

Yangın anı saniye saniye görüntülendi!

Eskişehir'de müstakil bir evde çıkan yangın mahallede büyük paniğe neden olurken, bir vatandaş tarafından telefonla çekilen görüntüde alevler saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre Yeşiltepe Mahallesi 8888. Sokakta bulunan Gökhan Ö.'ye ait tek katlı evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis, 112 Acil Servis ve ESGAZ ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında alevler kısa sürede kontrol altına alınırken, tek kişinin yaşadığı söylenen ev ve eşyalar kullanılamaz hale geldi. Mahalledeki vatandaşlar yangını merakla izlerken, bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile çektiği görüntülerde yangın saniye saniye kaydedildi.

Öte yandan yangının çıktığı sırada Gökhan Ö.'nün evde bulunmaması da can kaybını önledi. Yangının ne şekilde meydana geldiği henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem