Yalıspor Mobil Uygulaması İle Kolay Alışveriş

Yalı Spor, spor ayakkabı modellerinden her türlü spor tekstiline kadar aranılan her şeyin bulunabileceği bir mağaza. Ülkemizin spor mağazaları zincirinin öncülerinden olan Yalı Spor, şimdi de Yalıspor Mobil uygulaması ile de beğeni topluyor. Hem IPhone ku

Yalıspor Mobil Uygulaması İle Kolay Alışveriş


Yalı Spor, spor ayakkabı modellerinden her türlü spor tekstiline kadar aranılan her şeyin bulunabileceği bir mağaza. Ülkemizin spor mağazaları zincirinin öncülerinden olan Yalı Spor, şimdi de Yalıspor Mobil uygulaması ile de beğeni topluyor. Hem IPhone kullanıcılarının hem de Android kullanıcıların yüzünü güldürecek olan bu uygulama, bilinen Yalı Spor kalitesini ve güvencesini ceplere taşıyor. 

Üstelik bu uygulamayı kullanacak olanlara 25 TL hediye kuponu da bizden. Bu eşsiz kampanyadan yararlanmak için ise son günlere gelmiş bulunuyoruz. 



31 Aralık 2015 tarihine kadar AppStore ya da Google Play aracılığı ile Yalıspor Mobil uygulamasını indiren tüm müşterilerimize 25 TL hediye ediyoruz. Hem Yalı Spor'un bilindik hizmet anlayışını ceplerinize taşıyoruz, hem de anında indirim kuponundan yararlanma olanağı sunuyoruz. Yapılması gerek ise çok basit aslında.

Mobil uygulamamızı indiriyorsunuz ve 150 TL ya da üzeri sezon ürünlerinden beğendiğinizi alıyorsunuz. Daha ilk indirmede karşınıza çıkan hediye kupon kodunu kullanarak alışverişinizde 25 TL indirim kazanıyorsunuz. Katılım koşulları ise şu şekilde sıralanmaktadır. 

25 TL İndirim Kuponu Kampanyasına Katılım Koşulları:

31 Aralık 2015 tarihine kadar indireceğiniz uygulamamızda kurulum sonrası karşınıza çıkacak olan 25 TL hediye indirim kodunu kullanarak 150 TL ve üzerindeki sezon ürünleri alışverişlerinizde indirim hakkı elde edeceksiniz. 

Elde ettiğiniz indirim hakkı diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemeyecektir. 

Ayrıca bu kuponu outlet ya da indirimli ürünlerde kullanamayacaksınız. Bu kupon yalnızca Yalıspor Mobil uygulaması ile yapılan alışverişlerde geçerli olacaktır. Yalı Spor mağazaları ile e-ticaret sitesinden yapılacak alışverişlerde kuponu kullanma olanağınız olmayacaktır. 

Kötüye kullanımın önüne geçmek adına Yalı Spor, kupon iptali ile kampanya koşullarını değiştirme hakkını elinde saklı tutmaktadır. 

Ülkemizin pek çok bölgesinin ve online mağazasının ardından artık ceplerde de yerini aldı. Sizler de Yalıspor Mobil uygulamasını 31 Aralık 2015 tarihine kadar indirebilir ve 25 TL hediye kupondan yararlanabilirsiniz. 

Herkese iyi alışverişler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem