Yalan dünyada ayrılık

Yalan Dünya'nın yeni sezonunda Açılay karakterine hayat veren oyuncu Nihal Yalçın'ın yer almayacağı ortaya çıktı. Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı Yalan Dünya dizisi sezon finalini yaparak tatile girdi. Sevilen dizinin başrol oyun

Yalan dünyada ayrılık
Yalan Dünya'nın yeni sezonunda Açılay karakterine hayat veren oyuncu Nihal Yalçın'ın yer almayacağı ortaya çıktı.
 
Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı Yalan Dünya dizisi sezon finalini yaparak tatile girdi. Sevilen dizinin başrol oyuncularından Nihal Yalçın, önümüzdeki sezon yayınlanacak olan  bölümlerde rol almayacak.
 
"BU GECEKİ SEZON FİNALİ BENİM FİNALİMDİ"
 
Nihal Yalçın'ın canlandırdığı Açılay karakteri sezon finalinde yeni bir film projesi için Kapadokya'ya  gitmeye karar verdi ve izleyicilere selamlayarak veda etti. Sevilen  oyuncu Yalçın, Yalan Dünya dizisinden  ayrıldığını Twitter sayfasından duyurdu. Yalçın, "Buradan Yalan Dünya'yla ya da yaptığım işlerle ilgili pek bir şey paylaşmadım ama evet  soranlara, bu geceki sezon finali, benim finalimdi" notunu paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem