"Yakılmak istiyorum"

Ünlü senarist ve oyuncu Meral Okay, bu sabah hayatını kaybetti. Okay bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. 'Asmalı Konak', 'İkinci Bahar', 'Muhteşem Yüzyıl' gibi çok izlenen dizilerin senaristi Okay'ın eşi ünlü oyuncu Yaman Okay da yıllar önce k

"Yakılmak istiyorum"

Ünlü senarist ve oyuncu Meral Okay, bu sabah hayatını kaybetti. Okay bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. 'Asmalı Konak', 'İkinci Bahar', 'Muhteşem Yüzyıl' gibi çok izlenen dizilerin senaristi Okay'ın eşi ünlü oyuncu Yaman Okay da yıllar önce kanserden yaşamını yitirmişti. Meral Okay, Göksu Göksel'e verdiği bir röportajda vasiyetini açıklamıştı. İşte röportajdaki o bölüm:

VASİYETİ: YAKILMAK İSTİYORUM

Şöyle çıkıp sokaklarda hiçbir amaç olmadan dolaştığınız oluyor mu? Öylesine?

Onu sokakta yapmam da ben denizde yaparım. Suda olmak beni çok mutlu eder. Bir teknenin kıçında uyuyup uyanmak, kulağımda sevdiğim müziği dinleyerek gökyüzüne bakarak, yıldızların kayışını takip ederek uykuya dalmak, gözünü yarı açarak kendini suya atmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler