Yakalanan dronecu ifade verdi, serbest kaldı

Kız öğrencilerin şikayetleri üzerine harekete geçen Zeytinburnu Asayiş Büro ekipleri, dron ile kız yurdunda çekim yapan kişinin Cevizlibağ'da bir büfede çalıştığını belirledi. Kimliğinin belirlenmesinin ardından sabah saatlerinde Sultangazi'deki evine ope

Yakalanan dronecu ifade verdi, serbest kaldı

Kız öğrencilerin şikayetleri üzerine harekete geçen Zeytinburnu Asayiş Büro ekipleri, dron ile kız yurdunda çekim yapan kişinin Cevizlibağ'da bir büfede çalıştığını belirledi. Kimliğinin belirlenmesinin ardından sabah saatlerinde Sultangazi'deki evine operasyon düzenlendi. Droncu M.E gözaltına alındı. Çekim yaptığı drona el konuldu. M.E emniyetteki ifadesinde, "Dronu hobi olarak satın aldım. O bölgede uçururken yurttaki kızların el salladıklarını gördüm.Hoşlarına gittiğini düşünerek o bölgede uçurmaya devam ettim. Kötü bir niyetim yoktu. Hoşlarına gittiğini düşündüğüm için uçurmaya devam ettim" dedi.

Dron hafıza kartı incelendi herhangi bir görüntüye rastlanmadı. Hafıza kartı incelenmek üzere İstanbul Siber Polisi'ne gönderildi. M.E emniyetteki sorgusunun ardından Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Savcılıkta ifade veren M.E. serbest bırakıldı.

565b2b5aae78492578f71f68.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler