Yağışlı hava uçak seferlerini vurdu

Meteoroloji tarafından şiddetli yağış uyarısı yapılan Doğu Karadeniz'de uçak seferlerinde aksamalar yaşanıyor. Doğu Karadeniz bölgesi için Meteorolojinin dün yaptığı şiddetli yağış uyarısı sonrasında bu sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devma eden

Yağışlı hava uçak seferlerini vurdu

Meteoroloji tarafından şiddetli yağış uyarısı yapılan Doğu Karadeniz'de uçak seferlerinde aksamalar yaşanıyor.

Doğu Karadeniz bölgesi için Meteorolojinin dün yaptığı şiddetli yağış uyarısı sonrasında bu sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devma eden yağışlar etkisini sürdürüyor. Yağışlar nedeniyle uçak seferlerinde de rötarlar ve iptaller yaşanmaya başladı.

Türk Hava Yolları'nın TK2852 sefer numaralı İstanbul Atatürk Havalimanından kalkarak Ordu - Giresun Havalimanına saat 17.05'te inmesi beklenen uçağı hava şartları dolayısıyla iniş yapamadı. Samsun Çarşamba Havalimanına yönlendirilen uçak 17.50'de bu havalimanına iniş yaptı.

Ayrıca 18.05'te Ordu - Giresun Havalimanından İstanbul Atatürk Havalimanına yolculuk yapması beklenen TK2853 sefer numaralı uçuş iptal edildi.

Trabzon Havalımanın'da bazı uçuşlarda rötarlar olsa da inişlerde sıkıntı yaşanmıyor. 

 

1-961.jpg

 

2-407.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem