Whatsapp’ta sesli mesaj virüsü!

Dünyanın en popüler mobil sohbet uygulaması üzerinden gelen virüsler kişisel bilgilerinizi tehlikeye atıyor.Başarılı mobil sohbet uygulamasında sesli arama mesajınız var şeklinde gelen sahte e-postalar tekrar ortaya çıktı. Whatsapp’ın ücretli olacağına da

Whatsapp’ta sesli mesaj virüsü!

Dünyanın en popüler mobil sohbet uygulaması üzerinden gelen virüsler kişisel bilgilerinizi tehlikeye atıyor.

Başarılı mobil sohbet uygulamasında sesli arama mesajınız var şeklinde gelen sahte e-postalar tekrar ortaya çıktı. Whatsapp’ın ücretli olacağına dair gelen sahte mesajlardan sonra yıllar önce ortaya çıkan bir Whatsapp kandırmacası tekrar hayat buldu.

Kullanıcıların mail adreslerine gönderilen söz konusu sahte e-posta içeriğinde Whatsapp’tan gelen sesli mesajınız olduğu belirtiliyor. Autoplay butonuna tıklayarak kullanıcıların bu sesli mesajı dinlemeleri sağlanıyor. Ancak bu linke tıklayanlar virüslü bir internet sitesine yönlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem