Vosvoslar Bakorköy’de buluştu

Bakırköy Fildamı etkinlik alanında düzenlenen "En Cicimiz Vosvos Festivali" yüzlerce vosvosun katılımıyla rengarenk bir şölene dönüştü. Türkiye'nin tek vosvos limuziniyle Bakırköy'de tur atan Başkan Bülent Kerimoğlu, birbirinden farklı modifiye edilmiş vo

Vosvoslar Bakorköy’de buluştu

Bakırköy Fildamı etkinlik alanında düzenlenen "En Cicimiz Vosvos Festivali" yüzlerce vosvosun katılımıyla rengarenk bir şölene dönüştü. Türkiye'nin tek vosvos limuziniyle Bakırköy'de tur atan Başkan Bülent Kerimoğlu, birbirinden farklı modifiye edilmiş vosvoslarla Fildamı etkinlik alanında buluştu.

Bakırköy Belediyesi ve Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği işbirliğiyle düzenlenen "En Cicimiz Vosvos Festivali", Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun Türkiye'deki tek vosvos limuziniyle attığı Bakırköy turuyla başladı.

Başkan Kerimoğlu, Bakırköy Belediye Başkanlığı önünden vosvos limuzini kendisi kullanarak vatandaşları selamlayarak Fildamı etkinlik alanına geldi. Etkinlik alanına gelen Başkan Kerimoğlu'nu vatandaşlar coşkuyla karşıladı. Etkinliğe katılan vosvos sahipleriyle sohbet eden başkan Kerimoğlu, birbirinden farklı vosvosların önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlik alanının tarihi bir alan olduğuna vurgu yapan Başkan Kerimoğlu, "Bu yılki festivalin temasında barış, kardeşlik, doğa ve çevre var. Benim arabalara çok merakım yok ama benim ilk arabam vosvostu. Asistanlığa başladığım dönemde benim de aracım vosvostu. Dolayısıyla ben de vosvos severim" diye konuştu.

Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde bulunan Fildamı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen festivalde yüzlerce sürücü vosvosuyla katıldı. Klasik araba severler festivale çadırlarını getirerek kamp kurmayı da ihmal etmedi.

Festivali çok beğendiklerini dile getiren Ceylin ve Erman kardeşler, özellikle farlarında kirpikleri olan ve üzerinde oyuncaklar bulunan pembe vosvosu çok sevdiklerini söylediler.

Klasik araba tutkunu olduğunu belirten Nihat Irmak, sahibi olduğu üstü açık vosvosu elde etmek için 8 yıl beklediğini söyledi. Irmak, "3 yıldır araçla uğraşıyorum. Parçalarını bulmak çok zor, Türkiye'de yok çünkü. Trafiğe çıktığım zaman gidemiyorum. Herkes fotoğraf çektirmek istiyor" ifadelerini kullandı.

Mimarlık yaptığını ve vosvos tutkunu olduğunu kaydeden Mehmet Şişman da, 1976 yılında aldığı aracını hala kullandığını ve ilk sahibi olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Şişman, "Ben ehliyetimi bu araçla aldım. Baba yadigarıdır. O seneden beri de bunlara olan aşkımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

İki gün sürecek festivalin ilk gününde Teneke Trampet Müzik Grubu konser verdi. Konserin ardından ve Nostaljik Arabalı Sinemada "Herbie the Love Bug" filmi gösterimi yapıldı.

Festival yarın vosvos penaltı, vosvos slalom ve halatla vosvos çekme gibi ödüllü yarışmalarla devam edecek.

Vosvoslar Bakorköy’de buluştu

Vosvoslar Bakorköy’de buluştu

Vosvoslar Bakorköy’de buluştu

Vosvoslar Bakorköy’de buluştu

Vosvoslar Bakorköy’de buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem