Volkan Konak diplomalı sanatçı

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde hem lisans hem de yüksek lisans eğitimini tamamlayan Volkan Konak, 1988 yılında İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü'nden mezun oldu. Ardından Sosyal Bilimler Enstitüsü Güzel Sanatlar Ana Sanat Dalı

Volkan Konak diplomalı sanatçı

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde hem lisans hem de yüksek lisans eğitimini tamamlayan Volkan Konak, 1988 yılında İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü'nden mezun oldu. Ardından Sosyal Bilimler Enstitüsü Güzel Sanatlar Ana Sanat Dalı "Musiki Sanat Dalı Türk Halk Müziği Programı"nda yüksek lisans öğrenimine başlayan Konak, 1991 yılında yüksek lisans eğitimini de başarıyla tamamladı. Mezuniyetinden yıllar sonra İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin'i ziyaret eden Konak'a ziyareti sırasında diplomaları takdim edildi.

 

Diplomalarını alırken çok duygulandığını belirten Konak, "İTÜ'nün bilgi ve sevgi gemisinde yolculuk yapmak ve de İTÜ'den mezun olmak; benim için omuzlarımda taşıyacağım en büyük rütbe, sanat yaşamımda ise gurur ve de bahtiyarlık vesilesidir." diye konuştu.

İTÜ Rektörü Muhammed Şahin de İTÜ'nün iyi mühendis, mimar ve bilim adamının yanı sıra çok iyi sanatçı yetiştirdiğini vurgulayarak "İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı dünya çapında yetenekler yetiştiriyor. Bu yeteneklerden biri olan Volkan Konak'ın ziyareti beni çok mutlu etti. Ziyareti vesilesi ile kendisine diplomasını verdik." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler