Vizyonda Laz savaşı

Gelecek sezon 'Laz Vampir Tirakula' ile 'Daltonlar ve Laz Kit' isimli iki film gişede birbirlerine rakip olacak. İki film de sonbaharda vizyona girecek.1.7 milyon kişiyi sinemaya çeken 'Sümela'nın Şifresi-Temel' isimli filmin başarısı yönetmenleri Lazlar'

Vizyonda Laz savaşı

Gelecek sezon 'Laz Vampir Tirakula' ile 'Daltonlar ve Laz Kit' isimli iki film gişede birbirlerine rakip olacak. İki film de sonbaharda vizyona girecek.

1.7 milyon kişiyi sinemaya çeken 'Sümela'nın Şifresi-Temel' isimli filmin başarısı yönetmenleri Lazlar'ı anlatan filmlere yöneltti. Gelecek sezon sinemaseverleri, Lazlar'ı konu alan iki film birden bekliyor.

KADROSUYLA İDDİALI

Filmlerden ilki 'Daltonlar ve Laz Kit'. Yönetmenliğini Can Cüneyt Özcan ve Zeki Akıncı'nın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Tuğba Özay ve Çılgın Sedat gibi isimler bulunuyor. Filmin çekimleri tamamlandı. Klasik 'Red Kit' ve hırsız 'Dalton' kardeşlerin hikayelerinden esinlenilen filmde; Dalton bir sabah kendilerini Sakarya Akyazı'da buluyor. Ardından da birçok komik olay gelişiyor. 'Laz Kit'i şarkıcı Çılgın Sedat'ın canlandırdığı filmde Özay da 'Kalemiti Ceyn' rolünde. Filmde ayrıca Esra Sönmezer, Barbaros Şansal, Aziz Özuysal, Mülayim Cengiz Çimen, Dost Elver, Tolga Öz ve Sinan Bengier gibi isimler de var.

ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Diğer bir Laz filmi ise yapımcığılını Macanel Prodüksiyon'un üstlendiği 'Laz Vampir Tirakula'. Yönetmen koltuğunda Metin Koç'un oturduğu 'Laz Vampir Tirakula' isimli filmin çekimlerine başlandı. Bir laz vampirin yaşadıklarını anlatan filmde Wilma Elles'in yanı sıra Meral Kaplan ve Levent Sülün gibi isimler de rol alıyor. Filmler sonbaharda vizyona girecek.

VAMPİRİN KARISI OLDU!

'Laz Vampir Tirakula' filminde, 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı 'Carolin' karakteriyle beğeni toplayan Wilma Elles de rol alıyor. Alman oyuncu 'Çanakkale Çocukları' filminin çekimlerinin ardından 'Laz Vampir Tirakula'nın çekimlerine başladı. Elles, filmde vampirin eşi 'Elizabeth'i oynayacak.

Elles, "İlk komedi filmim olacağı için heyecanlıyım. Seyirci umarım vampirin eşi rolünü beğenir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem