Vicroria Secret meleği boşanıyor!

Victoria's Secret meleği Adriana Lima, bir dergiye verdiği çıplak fotoğraflar nedeniyle boşanmanın eşiğine geldiği Marko Jaric'le ayrılma kararı aldı.İSTANBUL DÖNÜŞÜ KARAR ALDIDünyaca ünlü model Adriana Lima, geçtiğimiz günlerde reklam çekimi için ülkemiz

Vicroria Secret meleği boşanıyor!

Victoria's Secret meleği Adriana Lima, bir dergiye verdiği çıplak fotoğraflar nedeniyle boşanmanın eşiğine geldiği Marko Jaric'le ayrılma kararı aldı.

İSTANBUL DÖNÜŞÜ KARAR ALDI

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, geçtiğimiz günlerde reklam çekimi için ülkemize gelmişti. Lima, İstanbul dönüşü, kendisini iki kez aldattığı öne sürülen basketbolcu eşi Marko Jaric’ten boşanma kararı aldı.

ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ İSTİYOR

Boşanma süreciyle ilgili ayrıntıları avukatına bırakan seksi modelin, iki çocuğunun velayeti dışında talebinin olmadığı öğrenildi. Kocası Marko Jaric'in kendisini 1 değil 2 kez aldattığını söyleyen Lima, boşanmak için karar aşamasında olduğunu dostlarıyla paylaşmıştı.

adriana-lima-bosaniyor-5929216_3209_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler