Vicdan azabı intihar ettirdi

Adana'da kaldırımda oturduğu bankta kendini vuran iş adamının bir kadının evinin satılmasına ve zor durumda kalmasına sebep olduğu için vicdan azabından intihar ettiği ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi Atankent Mahallesi'nde 26 Ağust

Vicdan azabı intihar ettirdi

Adana'da kaldırımda oturduğu bankta kendini vuran iş adamının bir kadının evinin satılmasına ve zor durumda kalmasına sebep olduğu için vicdan azabından intihar ettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi Atankent Mahallesi'nde 26 Ağustos 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre, 01 CVY 55 plakalı otomobili kiralayan iş adamı İbrahim K. (50), Atakent Mahallesi'nde otomobili park ettikten sonra yanına tabancasını alarak otomobilden indi. Kaldırımdaki banka oturan İbrahim K., tabancayı alnına dayayıp ateş etti. Mermi İbrahim K.'nın alnından girip kafasının arkasından çıktı. Şahıs banktan yere düşerken, tabanca sesini duyan vatandaşlar sesin geldiği yöne doğru bakınca bir şahsın yerde yattığını görüp hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, İbrahim K.'yı hastaneye kaldırdı. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen İbrahim K., ilk müdahalenin ardından Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Olaydan bir gün sonra hayatını kaybeden İbrahim K., otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. İş adamının cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verildi.

Yapılan araştırmada İbrahim K.'nın otomobile "Vicdan azabı çekiyorum" yazılı bir not bıraktığı ortaya çıktı. Nottan yola çıkılarak yapılan araştırmada iş adamının bir kadına borç para verdiği ancak verdiği paranın 10 katı para isteyip kadının evini satmasına ve ortada kalmasına neden olduğu için vicdan azabı çektiği belirlendi.

Vicdan azabı intihar ettirdi

Vicdan azabı intihar ettirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler