Veli Çakı'nın oğlu hayatını kaybetti

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da dün yaşanan aile faciasının yankıları sürüyor.

Veli Çakı'nın oğlu hayatını kaybetti

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da dün yaşanan aile faciasının yankıları sürüyor. 25 yıllık Polis Memuru Veli Çakı, Dün sabah eve geldikten sonra eşiyle tartışmış ve tartışma sonrası belinden çıkardığı silah ile önce eşi Gönül, Sonra oğlu Çağtay ve daha sonra kızı Tansu Çakı’ya ateş ettikten sonra kendisine de ateş ederek intihar etmişti. Olay yerinde kendisiyle kızı Tansu Çakı, hayatını kaybederken eşi Gönül Çakı’da tedavi gördüğü Numune Hastanesin de hayatını kaybetmişti.

Bugün ise Tıp Fakültesinde yaşam mücadelesi veren Çağtay Çakı, hayata tutunamayarak vefat etti. Çakı, ailesinin Trabzon Adli Tıp’daki otopsileri tamamlanarak Ankara ve Almanya’dan gelen diğer aile fertlerine teslim edileceği öğrenildi. Veli Çakı’nın yakınları ise olayın şokunu yaşarken neden böyle bir olaya kalkıştığı ise bilmediklerini dile getirdiler. Aile  “Neden çocuklarına kıydın, eşine kıydın?” diyerek de feryat ederek Çakı’ya kan kustu.

Çakı ailesi bugün 18:00 Trabzon havalimanından uçak ile Ankara Esenboğa Havalimanına gönderilecek. Yarın kılınacak cenaze namazından sonra Karşıyaka mezarlığında defnedileceği öğrenildi.  .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem