Veli Çakı, neden cinnet geçirdi? Şeker tetikler mi?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da aile faciasına neden olayın sır perdesi esrarengiz bir şekilde duruyor. 25 yıllık polisin neden böyle bir olay yaptığı ise mesai arkadaşlarından komşularına kadar herkesi şok etmiş durumda. Polis Memuru Veli Çakı’nın b

Veli Çakı, neden cinnet geçirdi? Şeker tetikler mi?

Haber61 – Haber Servisi –

Trabzon’da aile faciasına neden olayın sır perdesi esrarengiz bir şekilde duruyor. 25 yıllık polisin neden böyle bir olay yaptığı ise mesai arkadaşlarından komşularına kadar herkesi şok etmiş durumda. Polis Memuru Veli Çakı’nın bir süre önce Şeker Hastası olduğunu öğrendiği ve bu hastalık yüzünden psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Yakın çevresine “ şeker hastası oldum öleceğim ben. Bu hastalık beni aşırı derece sinirlendiriyor.” dediği öğrenildi. Çakı’nın olay günüde görev yapmış olduğu polis merkezinden eve geldiğinde de bu nedenden dolayı tartışmış olacağı düşünülüyor.

Haber61 konu ile alakalı Uzmanlardan görüş aldı. Uzmanlar şeker hastalıklarının bu denli bir derecede ruhsal bunalıma sokacağına kanaat getirmiyor. Doktorlar,” bu hastalığa bağlı olarak psikolojisi bozulmuş ola bilir ve bu hastalığa sorun haline getirmiş ola bilir fakat bu hastalık böyle bir olaya neden olacak türden bir hastalık değil. Bu denli olaya sebep olacak şekilde sinire neden olmaz.”ifadelerini kullandı.

Veli Çakı eve girdikten hemen sonra eşiyle tartışmış belinden çıkarmış olduğu silah ile önce Eşi Gönül Çakı’yı, daha sonra çocukları Çağtay, Tansu Çakı’ya ateş ettikten sonra silahı başına dayayarak intihar etmişti. Olayla alakalı Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturmasını devam ettiriyor. Şimdi herkesin sorduğu bir soru “Olay neden oldu?” yanıtsız kalan bu soru cevap arıyor.

Haber : Şükrü Üçüncü 

OLAYLA ALAKALI DİĞER HABERLER 

1-854.jpg2-342.jpg3-157.jpg4-076.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler