Vekilden film gibi kovalamaca!

Antalya’da yolun karşısına geçen 12 yaşındaki Cemal Erdoğan’a çarpıp ağır yaralanmasına yol açan motosiklet sürücüsü durmayıp kaçtı.O sırada kavşakta bulunan CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, eşi Zehra Acar’ın da bulunduğu otomobille kaçan motosikleti

Vekilden film gibi kovalamaca!

Antalya’da yolun karşısına geçen 12 yaşındaki Cemal Erdoğan’a çarpıp ağır yaralanmasına yol açan motosiklet sürücüsü durmayıp kaçtı.

O sırada kavşakta bulunan CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, eşi Zehra Acar’ın da bulunduğu otomobille kaçan motosikleti takip etti, olay yerinden 1.5 kilometre uzakta sıkıştırarak yakalanmasını sağladı.

Olay saat 15.15 sıralarında Kepez Antalya Bulvarı, Cezaevi Kavşağı’nda meydana geldi. Kavşakta araçlara yeşil ışık yandığı sırada yakınlarıyla birlikte yolun karşısına geçen Cemal Erdoğan’a, Mehmet A.T. ve Mustafa A.'nın bulunduğu motosiklet çarptı.

Kazada Cemal Erdoğan ağır yaralanırken, motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçarak uzaklaşmak istedi. O sırada kırmızı ışıkta otomobilde bekleyen CHP Milletvekili Gürkut Acar, kazayı gören eşi Zehra Acar’ın uyarması üzerine kaçan motosikleti takibe başladı. Aynı şekilde bir TIR sürücüsü de motosikletin peşine düştü.

Olay yerinden yaklaşık 1.5 kilometre uzakta Kepez Varyantları’nın bulunduğu bölgede Gürkut Acar’ın kullandığı otomobil ile TIR, motosikleti sıkıştırarak durdurmayı başardı. Bu sırada kaçmaya çalışan Mehmet A.T. ve Mustafa A.'yı diğer araç sürücüleri yakalamayı başardı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, iki şüpheliyi gözaltına aldı. Olayda yaralanan Cemal Erdoğan ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alındı.

''DUYARLILIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER''

Kaçan iki sürücüyü eşinin ikazı üzerine takip ettiğini ve diğer araç sürücüleriyle birlikte yakalanmasını sağladığını söyleyen Milletvekili Acar, "Bu insanlar yurttaşlık görevini yaptı. Orada haksızlığa uğrayan bir çocuk için mücadele ettiler. Çok yüreğim sızlıyor, bunlar da 17- 18 yaşında çocuklar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler