Vekil Ramazan Davulcusu oldu

 Sahur ziyaretlerinde karşılaştığı bir davulcunun estrümanını elinden alan İçten, davul çalarak seçmenlerini uyandırdı. Seçim bölgesi Diyarbakır'da seçmenleriyle birlikte ramazan ayını geçiren AK Parti Milletvekili Cuma İçten, Diyarbakır'ın peygamberler ş

Vekil Ramazan Davulcusu oldu

 

Sahur ziyaretlerinde karşılaştığı bir davulcunun estrümanını elinden alan İçten, davul çalarak seçmenlerini uyandırdı.

 Seçim bölgesi Diyarbakır'da seçmenleriyle birlikte ramazan ayını geçiren AK Parti Milletvekili Cuma İçten, Diyarbakır'ın peygamberler şehri olduğunu söyledi. 

 Sahur vaktinde evlere yaptığı ziyaret esnasında yolda karşılaştığı bir davulcunun davulunu alarak halkı sahura kaldıran İçten, her gün ayrı bir sofrada vatandaşlarla iftar ve sahur yaptığını söyledi.

 Diyarbakır'ın güvenli bir şehir olduğunu söyleyen Cuma İçten, "Bakın ben bir milletvekili olarak gece demeden gündüz demeden geziyorum. Problemli bir şehirde, güvensiz bir şehirde tehditler alan bir milletvekilinin sabah 04.00'e kadar Diyarbakır sokaklarında dolaşması mümkün mü? Nüfusa göre orantı yaptığımızda Türkiye'nin en güvenilir şehri, peygamberler ve sahabeler kenti Diyarbakır'dır. Halkımızın sorunlarını yerinde tespit ediyor, yerinden çözmeye çalışıyoruz. Kaldı ki mübarek ramazanın lezzeti burada bir başkadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler