Ve Dursun Ali Sakarya bekarlığa veda etti

Haber61/Magazin Levent Ustabaşı    Trabzon’da iş dünyasından güzel bir haber daha geldi. Sakarya Matbaacılığın Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya, Merve ile nikah kıydı. Zorlu Grand Otel’de düzenlenen nikah töreninde ünlü dizi yapımcısı ve Trabzons

Ve Dursun Ali Sakarya bekarlığa veda etti
Haber61/Magazin Levent Ustabaşı 
 
Trabzon’da iş dünyasından güzel bir haber daha geldi. Sakarya Matbaacılığın Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Sakarya, Merve ile nikah kıydı. Zorlu Grand Otel’de düzenlenen nikah töreninde ünlü dizi yapımcısı ve Trabzonspor Basketbol Kulübü eski Başkanlarından Mehmet Yiğit Alp de nikah şahitliği yaptı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç nikahı kıyarken evlilik cüzdanını vermek için eski bakan Trabzonspor eski Başkanı Faruk Özak’ı davet etti. İşte bu sırada salonda büyük alkışlar ve kahkahalar koptu. Evlilik Cüzdanını verirken Özak, damada dönerek,” İtaat et rahat et” derken Trabzon eski Milletvekillerinden Aydın Dumanoğlu’nu davet etti. O da mikrofonu eline alarak, geline döndü ve, “Ayağına bas ama damarına basma” demesi salonda hem alkış aldı hemde kahkahalara sebep oldu. Eğlenceli bir o kadarda duygu dolu nikah töreninde her iki aile de sahneye davet edildi. 
 
Ayrıca gelin Merve’nin büyük teyzesi Ayşegül Günaydın, tele konferans yöntemiyle düğünü izledi. İstanbul’da hastanede kontrol altında doğum yapan kuzeninin yanından bulunduğu için nikaha gelemediği fakat canlı kamera yöntemiyle izlemek istediği bu nedenle nikahın takip ettirildiği belirtildi.
 
Nikahtaki mutluluk aileler ve özel dostlarının bulunduğu bir organizasyonla yeni açılan 5 yıldızlı Hilton Otel’inde düğün töreniyle devam edecek.
 
1-618.jpg2-211.jpg
12032567_1030920880335725_1496057180_n.jpg12047809_1030926470335166_1314138381_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem