Van'da Yarım Saatte 3 Deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgilere göre; saat 18:31'de merkez üssü Van gölü olan 4.4 şiddetinde, saat 18:47'de merkez üssü Van gölü olan 4,5 şiddetinde, saat 18:54'de

Van'da Yarım Saatte 3 Deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgilere göre; saat 18:31'de merkez üssü Van gölü olan 4.4 şiddetinde, saat 18:47'de merkez üssü Van gölü olan 4,5 şiddetinde, saat 18:54'de merkez üssü Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Kuşçu köyü olan 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi.

Van ve Erciş'te akşam saatlerinde art arda gelen 3 deprem, çevre illerde de hissedildi. Bitlis, Şırnak, Hakkari ve Siirt'te de hissedilen depremin ardından vatandaşlar kendilerini dışarı atarak, yaktıkları ateşin etrafında ısınmaya çalıştılar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem