Van'da Öğrenci pansiyonuna saldırı

 Van'da öğrenci pansiyonuna saldırı Van'da PKK sempatizanları, Van Gölü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine ve pansiyonuna taşlı saldırı düzenlendi. Saldırıda okulun ve pansiyonun camları kırılırken, pansiyonda kalan öğrencilerde büyük panik yaşadı.Van'ın

Van'da Öğrenci pansiyonuna saldırı

 Van'da öğrenci pansiyonuna saldırı

 Van'da PKK sempatizanları, Van Gölü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine ve pansiyonuna taşlı saldırı düzenlendi. Saldırıda okulun ve pansiyonun camları kırılırken, pansiyonda kalan öğrencilerde büyük panik yaşadı.

Van'ın Sümbül Mahallesinde bulunan Van Gölü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine ve pansiyonuna, bir grup PKK sempatizanı tarafından saat 21.00 sıralarında taşlı saldırı düzenlendi. Okulun etrafını saran yaklaşık 50 kişilik grup, okula taşlarla saldırdı.

Taşlı saldırıda camlar kırılırken, pansiyonda uyumaya hazırlanan öğrenciler ise büyük panik yaşadı. Saldırı sırasında okul bahçesinde bulunan bir öğretmene ait otomobilinde camları atılan taşlarla zarar gördü. Polis, ara sokaklara kaçan saldırganları yakalamak için operasyon başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem