Van’da çatışma: 1 şehit, 3 yaralı

Van'ın Erciş ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, ilçenin Gergili Mahallesi'ndeki bir evde terör örgütü PKK mensuplarının bulunduğu bilgisini alan ekipler, opera

Van’da çatışma: 1 şehit, 3 yaralı

Van'ın Erciş ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Gergili Mahallesi'ndeki bir evde terör örgütü PKK mensuplarının bulunduğu bilgisini alan ekipler, operasyon düzenledi. Evdeki teröristlerin güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla saldırması üzerine çıkan çatışmada bir astsubay şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Yaralı askerler Erciş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, bölgede operasyon sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler