Van'da buruk toplantı!

Van Belediye Meclisi, 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından ilk defa toplandı. Deprem nedeniyle oldukça buruk bir ortamda başlayan toplantının açılışında depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Van Belediye Meclisi toplan

Van'da buruk toplantı!

Van Belediye Meclisi, 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından ilk defa toplandı. Deprem nedeniyle oldukça buruk bir ortamda başlayan toplantının açılışında depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Van Belediye Meclisi toplantılarına başladı. Meclis Başkan Vekili Sabri Abi'nin yönettiği toplantı, buruk bir ortamda yapıldı. Saygı duruşuyla başlayan meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Sabri Abi, halka geçmiş olsun dileğinde bulanarak depremden dolayı gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

Sabri Abi'nin konuşmasının ardından gündem maddelerine geçen meclis, ilk olarak 2012 yılı gelir ve gider bütçesini incelenmesi için bütçe komisyonuna gönderdi. Gündemin diğer maddesi olan ücret tarifeleri, vergi, harçlar, yolcu taşıma ücretleri ve su ücretlerinin görüşülmesi talebinin tarife komisyonuna havalesi de oy birliğiyle kabul edildi.

2009 yılında alınan kararla belirlenen 2010-2014 yılı stratejik planı ise depremde kentte meydana gelen hasar nedeniyle tekrar düzenlenmesi gerekliliğine karar verilerek komisyona gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler