Van'da 2 artçı şok

Van'da gece yarısı Richter ölçeğine göre büyüklükleri 3.9 ve 3.4 olan iki artçı şok meydana geldi. Depremler çadırlarda yaşayan Vanlılarda kısa süreli endişe yarattıBoğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre b

Van'da 2 artçı şok

Van'da gece yarısı Richter ölçeğine göre büyüklükleri 3.9 ve 3.4 olan iki artçı şok meydana geldi. Depremler çadırlarda yaşayan Vanlılarda kısa süreli endişe yarattı

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre bu gece saat 00.47'de merkez üssü Van Mollakasım'da Richter ölçeğine göre 3.9 ve saat 01.00'da merkez üssü Van Çakırbey'de Richter ölçeğine göre 3.4 .üyüklüğünde artı şoklar meydana geldi. Van ve ilçelerinde de hafif şekilde hissedilen artçı şoklar, depremzedeler arasında kısa süreli endişe yarattı.

İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Uzmanlar bu tür artçı şokların önümüzdeki günlerde de meydana gelmesinin normal olduğu belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler