Van cezaevinde tecavüz iddiası

Adalet Bakanlığından yapılan açıklamada, "Van M Tipi Cezaevindeki kadın tutuklu ve hükümlülerden hiçbirisi taciz ve tecavüz iddialarını doğrulamamış ve yapılan adli tıp muayenelerinde de tecavüz ve taciz bulgusuna rastlanılmamıştı" denildi.DEPREM SONRASI

Van cezaevinde tecavüz iddiası

Adalet Bakanlığından yapılan açıklamada, "Van M Tipi Cezaevindeki kadın tutuklu ve hükümlülerden hiçbirisi taciz ve tecavüz iddialarını doğrulamamış ve yapılan adli tıp muayenelerinde de tecavüz ve taciz bulgusuna rastlanılmamıştı" denildi.

DEPREM SONRASI TACİZ VE TECAVÜZ
Bakanlıktan yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında Van'daki depremin ardından Van M Tipi Cezaevinde kadın tutuklu ve hükümlülerden bazılarına taciz ve tecavüzde bulunulduğunun iddia edildiği belirtildi.

'TACİZ VE TECAVÜZ BULGUSUNA RASTLANILMAMIŞTIR'
İddiaların, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca incelendiği kaydedilen açıklamada, "Alınan ifadelerde, kadın tutuklu ve hükümlülerden hiçbirisi taciz ve tecavüz iddialarını doğrulamamış ve yapılan adli tıp muayenelerinde de tecavüz ve taciz bulgusuna rastlanılmamıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem