Valiyle yumruk yumruğa kavga etti

 Olay, bugün sabah saatlerinde Bitlis Valiliği’ne ait binanın ikinci katında meydana geldi. Bitlis Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi, iddiaya göre sabah saatlerinde geldiği makamında eşi ve koruma polisleri ile birlikte kahvaltı yaptı. Basın Halkla İlişkile

Valiyle yumruk yumruğa kavga etti

 Olay, bugün sabah saatlerinde Bitlis Valiliği’ne ait binanın ikinci katında meydana geldi. Bitlis Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi, iddiaya göre sabah saatlerinde geldiği makamında eşi ve koruma polisleri ile birlikte kahvaltı yaptı. Basın Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Gülçimen de koridordan geçerken fotoğraflarını çekti. Önce fotoğrafın silinmesini isteyen Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi, daha sonra Valilik Özel Kalem Müdürlüğü’ne günlük programı almaya giden Vedat Gülçimen’in üstüne yürüyüp, kafa attı. Vali Yardımcısı’nın kafa darbesi sonucu Gülçimen sol gözünün altından yaralandı.

Bunun üzerine Gülçimen Bitlis Cumhuriyet Savcılığı’na giderek, suç duyurusunda bulundu. Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi de Vedat Gülçimen’den şikayetçi oldu.

VALİ: HAK ETTİKLERİ CEZAYI ALACAKLAR 

Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, iki tarafın da hoş olmayan bir görüntü sergilediğini söyledi. Vali Yılmaz, "Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmuşlar. Biz de disiplin soruşturması başlattık. İki tarafın da hak ettiği cezayı alacağını belirtmek isterim" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler