Valiyle görüşemeyince soyundu

İzmir'de Vali Cahit Kıraç'la görüşmesine izin verilmeyen fuhuş yapmaktan da poliste kaydı bulunan Y.Y., giysilerini çıkartarak eylem yaptı. Üzerindeki uzun hırkayı çıkardıktan sonra iç çamaşırlarıyla kalan Y.Y. gözaltına alındı.Bugün saat 16.00 sıralarınd

Valiyle görüşemeyince soyundu

İzmir'de Vali Cahit Kıraç'la görüşmesine izin verilmeyen fuhuş yapmaktan da poliste kaydı bulunan Y.Y., giysilerini çıkartarak eylem yaptı. Üzerindeki uzun hırkayı çıkardıktan sonra iç çamaşırlarıyla kalan Y.Y. gözaltına alındı.

Bugün saat 16.00 sıralarında valilik binasına gelen Y.Y.'nin Vali Cahit kıraç'la görüşmesine izin verilmedi. Bunun üzerine Y.Y. üzerindeki uzun hırkayı çıkarıp iç çamaşırlarıyla kaldı. Olayı farkeden polis ekiplerinin müdahalesiyle gözaltına alınan Y.Y. Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü.

Fuhuş yapmaktan kaydı bulunun ve daha önce de aynı şekilde soyunmaya çalışan Y.Y. hakkında teşhircilik suçundan işlem yapılacağı, olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem