Valilikten CHP'li İnce'ye jet yalanlama

Valiliğin internet sitesinde yer alan açıklamada, bazı basın yayın organlarında "IŞİD'e desteğin fotoğrafı" ile "Onu siz tedavi ettirdiniz" başlıklı haberler ve içeriğindeki "Hatay Devlet Hastanesi'nde tedavi edilen…" şeklinde yer alan iddialarla ilgili o

Valilikten CHP'li İnce'ye jet yalanlama

Valiliğin internet sitesinde yer alan açıklamada, bazı basın yayın organlarında "IŞİD'e desteğin fotoğrafı" ile "Onu siz tedavi ettirdiniz" başlıklı haberler ve içeriğindeki "Hatay Devlet Hastanesi'nde tedavi edilen…" şeklinde yer alan iddialarla ilgili olarak açıklama yapma gereği duyulduğu kaydedildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "İlimiz genelinde mevcut kamu ve özel hastaneler ile 112 Acil Yardım kayıtları dahil yapılan incelemelerde, Mazen Ebu Muhammed isimli bir kişinin, hastanelerimize giriş yaptığı veya tedavi edildiğine ilişkin herhangi bir kayda rastlanılmamıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler