Vali Öz'den 10 Kasım mesajı!

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü aramızdan ayrılışının 76. yılında şükran ve rahmetle anıyoruz.Kahraman ulusumuzla birlikte baştan ve yepyeni bir devlet kurarak bizlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk; fikirleri, eserleri,

Vali Öz'den 10 Kasım mesajı!

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü aramızdan ayrılışının 76. yılında şükran ve rahmetle anıyoruz.

Kahraman ulusumuzla birlikte baştan ve yepyeni bir devlet kurarak bizlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk; fikirleri, eserleri, vizyonu, barışçılığı, birleştirici - bütünleştirici yapısı, en önemlisi bilimi kılavuz edinmiş öngörüsü ile unutulmayacak bir devlet adamı olarak dünya liderleri arasındaki hak ettiği yerini almıştır.

Atatürk, Türk milletine, çağdaş uygarlık düzeyine erişmeyi, hatta bu düzeyi aşmayı hedef olarak göstermiş, milletimizin karakterine ve çağın gereklerine uygun sistem ve kurumları oluşturarak bu seviyeye ulaşmak için ilk adımları atmıştır.

Bugün Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizin hak ettiği seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle anıyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem