Vali Kızılcık'ın Yeni yıl mesajı

 "En büyük sermayemiz olan birlik ve beraberliğimiz 2012 yılında daha da güçlenerek devam edecek, halkımız daha mutlu, daha huzurlu ve güvenli günler yaşayacaktır. Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim ol

Vali Kızılcık'ın Yeni yıl mesajı

 

"En büyük sermayemiz olan birlik ve beraberliğimiz 2012 yılında daha da güçlenerek devam edecek, halkımız daha mutlu, daha huzurlu ve güvenli günler yaşayacaktır. Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum. 2011 yılının muhasebesini yaparken, 2012 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız."

Kızılcık, Trabzon'un ve dolayısıyla Türkiye'nin daha kalkınmış, güçlenmiş, itibarı yükselmiş ve Ulu Önder Atatürk'ün emrettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkması için daha çok çalışılması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"2012 yılında ilimizin tarihi, kültürel zenginliği ve emsalsiz doğa güzellikleri yanında diğer alternatif coğrafi, ekonomik ve kültürel değerlerini de kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle ilimizin her yönüyle marka bir kent haline gelmesi en önemli hedeflerimiz arasında yer alacaktır. Hoşgörünün benimsendiği, ihtilafların barışçı yollardan çözüme kavuşturulduğu, küresel sorunlar konusunda azami duyarlılık gösterildiği, terörden, şiddetten, silahlardan, tehditlerden ve krizlerden arınmış bir dünyada insanların refah, huzur ve mutluluk içinde yaşamasını temenni ediyorum.

Bu duygularla, ilimizde görev yapan mülki, askeri ve adli erkanla, tüm daire amir ve memurlarımızın, Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri ve basın mensupları ile tüm Trabzonlu hemşehrilerimize yeni yılın barış, huzur, sağlık ve refah getirmesini temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem