Vali 5 polis yaralı dedi...

Diyarbakır'da polis servis aracına bombalı saldırı sonucu 5 polis memuru hafif yaralandı. Saldırganla polisler arasında çatışma sonrası saldırgan yaralı olarak yakalandı.Vali Mustafa Toprak, yaptığı açıklamada, Diyarbakır-Silvan karayolunda, polis okuluna

Vali 5 polis yaralı dedi...

Diyarbakır'da polis servis aracına bombalı saldırı sonucu 5 polis memuru hafif yaralandı. Saldırganla polisler arasında çatışma sonrası saldırgan yaralı olarak yakalandı.

Vali Mustafa Toprak, yaptığı açıklamada, Diyarbakır-Silvan karayolunda, polis okuluna ait otobüse, Dicle Üniversitesi dönüş noktasında ağaçlık bir ortamdan el yapımı olduğu değerlendirilen bir patlayıcının atıldığını söyledi.

Patlamada, otobüste bulunan 5 polis memurunun hafif şekilde yaralandığını ifade eden Toprak, ''Polislerin hastanede tedavisi sürüyor. Olaydan sonra hızlı bir şekilde çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Olayla ilgili olduğu değerlendirilen bir kişi ile polis arasında kısa süreli çatışma oldu. Çatışmada şahıs yaralı olarak uzun namlulu bir silahla ele geçirildi. Soruşturma sürüyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem