Vakıfbank günde 12 TL'ye bayram kredisi veriyor

Kurban Bayramı öncesinde Vakıfbank'tan vatandaşı sevindirecek müjde geldi. Vakıfbank "Geleneksel Bayram Kredisi" adı altında bir kampanya başlattı. Vakıfbank'ın başlattığı bu kampanya 50 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor Kurban Bayramı öncesinde Vakı

Vakıfbank günde 12 TL'ye bayram kredisi veriyor
Kurban Bayramı öncesinde Vakıfbank'tan vatandaşı sevindirecek müjde geldi. Vakıfbank "Geleneksel Bayram Kredisi" adı altında bir kampanya başlattı. Vakıfbank'ın başlattığı bu kampanya 50 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor

Kurban Bayramı öncesinde Vakıfbank'tan vatandaşı sevindirecek müjde geldi. Vakıfbank "Geleneksel Bayram Kredisi" adı altında bir kampanya başlattı. Vakıfbank'ın başlattığı bu kanpanya vatandaşa 363 TL'den başlayan taksitlerle, 50 bin TL'ye kadar kredi imkânı sunuyor.

Her bütçeye uygun koşullarda kredi kullanma fırsatı sağlayan kampanya kapsamında yüzde 1.27'den başlayan faiz oranıyla 36 ay vadede 10 bin TL ile 50 bin TL arasında nakit kullanma seçeneği bulunuyor.

Krediden başta emekliler, özel sektör ve kamu çalışanları olmak üzere tüm bireysel müşteriler kefilsiz, formalitesiz ve hızlı bir şekilde yararlanabiliyor.

Dileyenler internet bankacılığı ya da cep telefonu aracılığıyla da başvuru yapabilecek. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem