Vahşi cinayet

Mersin'in Tarsus ilçesinde, sulama kanalında elleri ve ayakları bağlanıp ağzına gömlek tıkanmış bir erkek cesedi bulundu.Edinilen bilgiye göre, DSİ'ye ait sulama kanalında ceset gören vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri

Vahşi cinayet

Mersin'in Tarsus ilçesinde, sulama kanalında elleri ve ayakları bağlanıp ağzına gömlek tıkanmış bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, DSİ'ye ait sulama kanalında ceset gören vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, elleri ve kolları bağlanıp ağzına da gömlek tıkanmış haldeki erkek cesedini sulama kanalından çıkarttı. Yapılan incelemede şahsın yaklaşık 1 ay önce işkence yapılarak öldürüldüğü ve daha sonra sulama kanalına atıldığı belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Cesedin kime ait olduğunu belirlemek için hem polis hem de jandarma kayıp başvurularını incelemeye aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem