Uzungöl esnafı çileden çıktı!

Haber61/Haber Servisi - Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz, Uzungöl’ün imajının kirletilmesine asla müsade etmeyeceklerini belirterek acentaları uyardı. Oto kiralama ve konaklamadan fahiş fiyatlar alındığı yönünde bilgiler aldıklarını

Uzungöl esnafı çileden çıktı!

Haber61/Haber Servisi - Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Akyüz, Uzungöl’ün imajının kirletilmesine asla müsade etmeyeceklerini belirterek acentaları uyardı.

Oto kiralama ve konaklamadan fahiş fiyatlar alındığı yönünde bilgiler aldıklarını ifade eden Akyüz, “Bu konuları araştırıyoruz. Kesinlikle böyle fahiş fiyatlar verilmesini kabul edemeyiz. Kimse Uzungöl’ü lekelemeye kalkmasın. Biz Uzungöl’deki işletme sahipleri olarak gerekenleri yapacağız. Gerekirse bu tip acenteleri Uzungöl’e sokmayacağız. Uzungöl’ün imajı üzerinden her türlü rantı sağlamak isteyenler karşısında bizi bulacaklar” şeklinde sert uyarıda bulundu.

“Uzungöl’ün çevresinde oturanlardan da para alınıyor” eleştirilerine de cevap veren Akyüz, “Kesinlikle bu doğru değil. Çevre ve Şehircİlik Bakanlığın ve belediyenin kiralamak için ihaleye çıkardığı yerlerdir buralar. Yani kamuya açık alanlar değildir. 68 ortaklı bir işletme bir hizmet vermektedir. Bu hizmet karşılığında da belirlenen bir ücret vardır. Bu alınmaktadır” dedi.

11874076_1009850215776125_807036799_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem