Uzman Cavuş'un yaptığına bakın

GAZİANTEP’te polisin yol kontrolü sırasında 3 ayrı otomobilde toplam 190 kilo esrar ele geçirildi. Aralarında bir jandarma uzman çavuşun da olduğu 6 kişi gözaltına alındı.    Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürl

Uzman Cavuş'un yaptığına bakın

GAZİANTEP’te polisin yol kontrolü sırasında 3 ayrı otomobilde toplam 190 kilo esrar ele geçirildi. Aralarında bir jandarma uzman çavuşun da olduğu 6 kişi gözaltına alındı.

 

 

 

 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyulu turnikelerindeki rutin kontroller gerçekleştirdi. Yapılan uygulamada şüphe üzerine aranan üç otomobilde toplam 190 kilo esrar ele geçirildi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, 56 kilo esrarın ele geçirildiği otomobili kullanan kişinin Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Uzman Çavuş Gökhan G. olduğunu açıkladı. Özel harekat jandarması olduğu belirtilen uzman çavuşun aranmayacağını düşünerek uyuşturucuyu otomobilin bagajında açıkta taşıdığı belirtildi. Uyuşturucu naklinde kullanılan 3 otomobile el konulurken, Doğu illerinden getirildiği belirlenen uyuşturucu maddelerin Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek tatil beldelerinde satılmak üzere Gaziantep üzerinden Batı illerine götürüldüğü bildirildi.

 

Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerin ardından ’uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve nakletmek’ suçundan daha önce adliyeye sevkedilen şüphelilerden Uzman Çavuş Gökhan G. ile Vedat E. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sorgulamaları tamamlanan Nejat Ö., Kadir K., Rıdvan C., Emin T. ise adliyeye sevkedildi.

  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem