Uzman çavuşa silahlı saldırı!

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezindeki Cengiz Topel Caddesi üzerinde iddiaya göre sivil giyimli Kadir Uras isimli bir uzman çavuş, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralı uzman çavuş, olay yerine gelen polis aracına

Uzman çavuşa silahlı saldırı!

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezindeki Cengiz Topel Caddesi üzerinde iddiaya göre sivil giyimli Kadir Uras isimli bir uzman çavuş, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralı uzman çavuş, olay yerine gelen polis aracına konularak Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, yaralının hastaneye götürülmesinin ardından bir grup ile polis ekipleri arasında tartışma yaşandı. Ardından slogan atan gruba polis gaz bombaları ve plastik mermilerle müdahale etti. Esnafın kepenk kapattığı ilçede gerginlik uzun süre devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem