Uzman çavuş trafik kazasında öldü

Erzurum'da kız kardeşinin düğününe katıldıktan sonra Şırnak'taki birliğine dönerken Diyarbakır yakınlarında trafik kazası geçiren jandarma uzman çavuş Tahir Yıldırım hayatını kaybetti.Yıldırım'ın cenazesi doğum yeri olan Erzurum'un Aşkale ilçesi Yeniköy't

Uzman çavuş trafik kazasında öldü

Erzurum'da kız kardeşinin düğününe katıldıktan sonra Şırnak'taki birliğine dönerken Diyarbakır yakınlarında trafik kazası geçiren jandarma uzman çavuş Tahir Yıldırım hayatını kaybetti.

Yıldırım'ın cenazesi doğum yeri olan Erzurum'un Aşkale ilçesi Yeniköy'te toprağa verildi.Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Karakolu'nda uzman çavuş olarak görev yapan Tahir Yıldırım (24), Erzurum'daki kız kardeşi Leyla'nın düğün törenine katıldı.

Yıldırım, tören sonrası kullandığı otomobille görevli olduğu karakola dönüş yaparken Diyarbakır yakınlarında aracıyla yoldan çıkarak takla attı.

Ağır yaralanan Yıldırım, Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yıldırım, dün gece saatlerinde tedavi görmekte olduğu hastanede vefat etti. Yıldırım'ın cenazesi akşam saatlerinde karayoluyla Erzurum'a getirildi.

Aşkale Devlet Hastanesi morguna kaldırılan uzman çavuşun cenazesi sabah saatlerinde hastaneden alındı. Türk Bayrağı'na sarılı tabutla Yeniköy'e götürülen Yıldırım, öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından 22 yıl önce trafik kazasında vefat eden babası Nail ve amcası İbrahim Yıldırım'ın yanına defnedildi.

Yıldırım için köyde askeri tören düzenlendi. Törene Yıldırım'ın kardeşleri, Kaymakam Asalet Karabulut, Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış ile askeri erkan ile vatandaşlar katıldı. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu da şehit uzman çavuşun cenaze törenine çelenk gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem