Uyuşturucu satabilmek için...

Bursa polisinin bir eve düzenlediği operasyonda 250 gram esrar ile uyuşturucu satışından elde edilen bin 700 lira para ele geçirildi. Gözaltına alınan iki kişinin, kiraladıkları evi ticarethaneye dönüştürdükleri ortaya çıktı.  Edinilen bilgiye göre, Osman

Uyuşturucu satabilmek için...
Bursa polisinin bir eve düzenlediği operasyonda 250 gram esrar ile uyuşturucu satışından elde edilen bin 700 lira para ele geçirildi. Gözaltına alınan iki kişinin, kiraladıkları evi ticarethaneye dönüştürdükleri ortaya çıktı. 
 
Edinilen bilgiye göre, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı suç önleme ve soruşturma ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde Çarşamba'da bir evde uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, bir süre takibe aldıkları evi, önceki gün baskın düzenledi. Evde yapılan aramalarda iki ayrı paket halinde 250 gram esrar ile sarıp sattıkları gazete kağıtları, masak ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen bin 700 lira para ele geçirildi. Olayla alakalı Hasan Y. ile Mümin B. isimli iki kişi gözaltına alındı. İki şüphelinin Çarşamba'daki evi uyuşturucu satışı yapmak için kiraladıkları ortaya çıktı.
 
Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen iki kişiden Mümin B., tutuklanırken, Hasan Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler