Uyuşturucu operasyonunda 5 gözaltı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında operasyon düz

Uyuşturucu operasyonunda 5 gözaltı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında operasyon düzenledi.

Operasyonda uyuşturucu madde satıcısı olduğu değerlendirilen 5 şüpheli yakalandı. Şüphelilerle birlikte 150 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ile ayrı ayrı paketlenmiş satışa hazır halde 250 gram uyuşturucu bonzai maddesi ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler