Uyuşturucu operasyonu: 50 gözaltı

 Konya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda çoğu kadın 50 kişi gözaltına alındı.Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle'de bir

Uyuşturucu operasyonu: 50 gözaltı

 

Konya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda çoğu kadın 50 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle'de bir grubun uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından özel harekat ekiplerinin de katıldığı geniş çaplı uyuşturucu operasyonu için 500 polis aynı anda harekete geçti.

Yeni Mahalle'deki çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında, daha önceden belirlenen adreslerde narkotik köpeğiyle arama yapıldı. Operasyonda çoğu kadın 50 kişi gözaltına alındı.

Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar arasındaki kadınlardan birinin hamile olduğu, bazı kadınların ise çocuklarıyla hastaneye getirildiği görüldü.

Yeni Mahalle'ye geçen yıl aralık ayında düzenlenen uyuşturucu operasyonunda da 73 kişi tutuklanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler