Üst geçit küle döndü

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde Ankara karayolu üzerinde bulunan bir üst geçit çıkan yangın sonucu küle döndü.Edinilen bilgiye göre, üst geçitte oksijen kaynağı ile kesilme işlemi yapılırken plastik malzemeden oluşan geçide ateş düştü. Aniden parlayan alev s

Üst geçit küle döndü

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde Ankara karayolu üzerinde bulunan bir üst geçit çıkan yangın sonucu küle döndü.

Edinilen bilgiye göre, üst geçitte oksijen kaynağı ile kesilme işlemi yapılırken plastik malzemeden oluşan geçide ateş düştü. Aniden parlayan alev sonucunda üst geçit kısa sürede küle döndü. Vatandaşların olayı haber vermesinin ardından polis ekipleri ve itfaiye kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri olaya müdahale ederek yangının çevreye sıçramasına engel olurken, polis ekipleri ise Sivas-Ankara karayolunu ulaşıma kapattı. Kaplama malzemesinin plastik olması nedeniyle üst geçitte kısa sürede büyük çapta hasar meydana geldi. Yangının ana yol üzerinde olması, ayrıca bir cami ve iki okulun hemen yanında çıkması paniğe neden oldu. Söndürme çalışmalarının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler