Ünlülere şok suçlama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın da aralarında bulunduğu 34 kişi, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.'Yer temin etmek' ile suçlanan

Ünlülere şok suçlama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın da aralarında bulunduğu 34 kişi, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

'Yer temin etmek' ile suçlanan Ulusoy ve Karaca, basın mensuplarının " Uyuşturucu kullandığınız doğru mu?" sorularını yanıtsız bıraktı.
 
Narkotik operasyonunda gözaltına alınan ve 4 günlük sorgu işlemleri tamamlanan aralarında Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın da bulunduğu 34 kişi, dün saat 08:30 sıralarında adliyeye sevk edildi. Önce Adli Tıp Kurumu'nca sağlık kontrolünde geçirilen şüpheliler, daha sonra adliye koridoruna alındı. Ünlü isimleri adliye koridorunda bankta otururken görüntülemek isteyen vatandaşlar ise adeta birbirleriyle yarıştı.
 
Gözaltı kuralladı gereği kişisel eşyaları ile ayakkabılarının bağları da alınan şüphelilerin savcılık sorgusu ise saat 11:00'de başladı. Soruşturmayı yürüten TMK 10 ile yetkili Cumhuriyet Savcısı Abdulllah Mirza Coşkun'a sorgu işleminde diğer savcılar da yardım etti. İlk olarak torbacı olarak anılan uyuşturucu satıcılarının sorgusu yapıldı.
 
ÇAĞATAY VE KARACA, YER TEMİNİYLE SUÇLANIYOR
 
Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın da aralarında bulunduğu 15 kişinin 'uyuşturucu kullanmak ve yer temin etmek' ile, 19 kişinin de 'örgütlü bir şekilde uyuşturucu ticareti yapmak' ile suçlandığı öğrenildi. Oyuncusu Çağatay Ulusoy'un evinde bir miktar esrar bulunduğu ve uyuşturucu partileri verdiği, öne sürülürken kendisinin kokain ve bonzai kullandığı iddia ediliyor.
 
TEKNİK TAKİP YAKALATTI
 
Narkotik Polisi, geçtiğimiz Cuma günü düzenlediği operasyonda aralarında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Cenk Eren, Selen Katırcıoğlu ve Cemal Hünal'ın da bulunduğu 42 kişiyi gözaltına alınmıştı. Eren, Hünal ve Katırcıoğlu, Adli Tıp Kurumu'nda kan ve kıl örnekleri alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Beşiktaş, Ulus, Etiler ve Şişli bölgelerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan torbacıların 9 aydır teknik ve fiziki takip altında oldukları, operasyonun bu takip doğrultusunda yapıldığı öğrenildi.
 
15 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI
 
Aralarında Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın da bulunduğu 15 kişi savcılıktaki sorgularının ardından serbest bıakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem