Ünlülere fuhuş operasyonu

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü tüm birimleriyle, sosyeteye kadın pazarlayan organize fuhuş çetesine 3 aylık teknik takibin ardından bu sabah saatlerinde eşzamanlı baskın düzenledi. Savcının talimatıyla harekete geçen 170’in üzerinde polis, 60’tan f

Ünlülere fuhuş operasyonu

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü tüm birimleriyle, sosyeteye kadın pazarlayan organize fuhuş çetesine 3 aylık teknik takibin ardından bu sabah saatlerinde eşzamanlı baskın düzenledi.

 

Savcının talimatıyla harekete geçen 170’in üzerinde polis, 60’tan fazla adrese yaptığı baskında mankenlerin de aralarında bulunduğu sermaye olarak kullanılan çok sayıda kadın ile satıcıları yakalandı. Gözaltına alınan mankenler arasında D.E. da var.

 

Ahlak ve Kumar Masası ekiplerinin 3 aylık teknik takibi (telefon dinleme) sonucu kadın satıcılarının kaç kadın pazarladıkları, sosyete kesiminden müşterilerine hangi kadınların gittiği ve adresleri tespit edildi.

 

Polis, fuhuş yapanları ve satıcılarını tespitinden sonra operasyon için savcıdan izin alındı. Sabah erken saatlerde onlarca ekip ellerindeki adreslere eşzamanlı baskın düzenledi. Cinayet Masası polislerinin dahi destek verdiği operasyonda gözaltına alınan satıcılar ve fuhuş yaptıkları belirlenen kadınlar gözaltına alındı. Sağlık raporlarının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen kadınlardan bazılarının ağlaması dikkat çekti. Bazı kadınlar ise neden gözaltına alındıklarını bilmediklerini ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler