Ünlülerden 17 Ağustos mesajı

17 Ağustos 1999'da gerçekleşen depremin acıları 16 yıl geçmesine rağmen hala sürüyor. Birçok ünlü isim ise bu acıya ortak olup sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladı. 17 Ağustos 1999'da gerçekleşen depremin acıları devam ederken ünlüler dileklerini ve

Ünlülerden 17 Ağustos mesajı

17 Ağustos 1999'da gerçekleşen depremin acıları 16 yıl geçmesine rağmen hala sürüyor. Birçok ünlü isim ise bu acıya ortak olup sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladı.

17 Ağustos 1999'da gerçekleşen depremin acıları devam ederken ünlüler dileklerini ve mesajlarını Twitter'dan paylaştı. #17Ağustos1999 hashtagi kısa sürede trend topic oldu.

İşte bazı ünlülerin yayınladığı mesajlar:

Gülben Ergen: 16 sene önce Milletçe yaşadığımız acı, hüsran dilerim ki bir daha yaşanmasın...Rahmet ve saygıyla anıyorum.

Serdar Ortaç: 17 Ağustos depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz.

Nilgün Belgün: #17Ağustos1999 İstanbul'da Şişli'deki evimdeydim. Korkunçtu hissettiklerim. Yakınlarmdan kaybettiklerim de oldu. Başı sağolsun kayıpları olanların.

Ömür Gedik: Bu gece bu saatte kaybettiklerimizi anarken unutmayın, unutturmayın; beklenen deprem için tedbir aldınız mı? #17Ağustos1999

Ebru Gündeş: Unutmadık

Demet Akalın: 3.02

Onur Akay: Büyük bestekar Ziya Taşkent'in enkaz altında kalıp, ölmesinin ardından 16 yıl geçti. Tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyorum. #17Ağustos1999

Ayşegül Aldinç: #17Ağustos1999 istanbul'da, evimdeydim.. Ömrümde bu kadar korktuğum bir 45 sn olmadı... Tüm kayıplarımıza rahmet ailelerine sabırlar dilerim.

Zafer Algöz: 17/Ağustos depreminde yitirdiğimiz canlara rahmet olsun.

Ferhat Göçer: Deprem... Terör... Öylesine alıyor canlarımızı... Kalanlarımızın hayatları acıdan acıya kahroluyor... Yıllarımız gidiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler