Ünlü sunucu sonunda patladı!

Mehmet Ali Erbil'e yolladığı cep mesajında Demet Akalın ile Elif Güvendik için "Bu paralı kadınları üzerime salıyorsunuz" dediği gerekçesiyle 2,5 yıl hapsi istenen Ece Erken suskunluğunu bozdu.Ünlü sunucu, "Mahkemede olan bir konu. Sonucu belli olacak. Be

Ünlü sunucu sonunda patladı!

Mehmet Ali Erbil'e yolladığı cep mesajında Demet Akalın ile Elif Güvendik için "Bu paralı kadınları üzerime salıyorsunuz" dediği gerekçesiyle 2,5 yıl hapsi istenen Ece Erken suskunluğunu bozdu.

Ünlü sunucu, "Mahkemede olan bir konu. Sonucu belli olacak. Benimle alıp veremediklerini anlamış değilim. Rakiplerim değil. Onlarla adımın anılmaması için mahkeme kararı çıkarıyorum" şeklinde konuştu.

Kanaltürk'te Hayata Gülerken'in sunucusu Erken önceki gün canlı yayında bayılmıştı. Rize'de gerçekleşen "3. Yaz Spor Şenlikleri"ne partneri Davut Güloğlu ile katılan Erken, "Ortağım bana muhlama yediriyor, güç topluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem