Ünlü Spikerden Erkeklere Hakaret

CNN Türk'te Mesut Yar'ın hazırladığı "Burada Laf Çok"a katılan ünlü spiker Serap Paköz "erkekler dengesiz" dedi ve ekledi "Artık evlensemde Paköz soyadı değişmeyecek".İşte eskiden Ezgü soyadı ile tanıdığımız Serap Paköz'ün kadın erkek dünyalarının farklar

Ünlü Spikerden Erkeklere Hakaret

CNN Türk'te Mesut Yar'ın hazırladığı "Burada Laf Çok"a katılan ünlü spiker Serap Paköz "erkekler dengesiz" dedi ve ekledi "Artık evlensemde Paköz soyadı değişmeyecek".

İşte eskiden Ezgü soyadı ile tanıdığımız Serap Paköz'ün kadın erkek dünyalarının farklarını ifşa ettiği o sohbet:

Serap Paköz: Erkekleri lime lime doğramayacağız, başımızın tacısınız da... Dengesizsiniz yani!

Mesut Yar: Sen şu an çok denge abidesi gibisin biliyor musun?

Serap Paköz: Denge sorunu var. Kadınlar ne istediklerini daha iyi biliyor. Erkekler bizim kadar iyi bilmiyor. Bir an istediğini bir an istemeyebiliyorlar. Ya da evlenirken ben zaten televizyoncuydum, kendi soyadımı kullanayım dediğimde, 'peki sen kendi soyadını kullan ama resmiyette benim soyadımı kullan' diyebilir bir erkek. Bunu demek istiyorum.

Salih Kalyon: Serap sen erkek egemen bir toplumda yaşıyormuş gibi konuşuyorsun.

Serap Paköz: Aaaaa! Öyle değil mi?

Salih Kalyon: Tabi ki değil canım. Kim çıkarıyor bunları.

Serap Paköz: Aaaaa! Ben öyle zannediyordum. Ben şimdi duydum mesela erkek egemen bir toplumda yaşamıyormuşuz. Ben nereden bileyim. Cahilliğime verin... Var var denge sorunu var erkeklerin. Neyse...

Mesut Yar: Bizde binlerce sorun var.

Serap Paköz: Kadın, en azından istiyorum derse istiyordur, istemiyorum diyorsa istemiyordur. Bitirirse bitirir. Erkeklerde git gel çok var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem