Ünlü şarkıcıya şok! 4 YIL HAPİS...

Şarkıcı Seda Sayan'ın, kamuoyunda "Ankaralı Turgut" olarak bilinen Turgut Karataş'a hakaret ettiği ve tehditte bulunduğu iddiasıyla, 4 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sunucu Ece Erken tanık sıfatıyla ifade verdi.İstanbul 12. Sulh Ceza Mahkemesind

Ünlü şarkıcıya şok!  4 YIL HAPİS...

Şarkıcı Seda Sayan'ın, kamuoyunda "Ankaralı Turgut" olarak bilinen Turgut Karataş'a hakaret ettiği ve tehditte bulunduğu iddiasıyla, 4 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sunucu Ece Erken tanık sıfatıyla ifade verdi.

İstanbul 12. Sulh Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanık Seda Sayan katılmazken, müşteki Turgut Karataş hazır bulundu.Duruşmada tanık sıfatıyla ifade veren Ece Erken, olay günü Turgut Karataş'ı programına konuk olarak aldığını belirterek, programın başlamasından kısa bir süre sonra stüdyonun girişine gelen Sayan'ın, konuğu Karataş'a hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü.Bu sırada canlı yayında olduklarını ve yayının bu nedenle kesildiğini anlatan Ece Erken, hayatında ilk kez başına gelen bu olay yüzünden ağlamaya başladığını ifade ederek, "Kanalın genel koordinatörü Osman Gökçek, beni arayarak 'rica ediyorum idare et, Turgut Bey'i dışarı alalım' dedi. Daha sonra programa tek olarak devam ettim" diye konuştu.

Erken'in ardından tanık olarak dinlenen Turgut Karataş'ın prodüktörü Emir Can Ata ise, stüdyoda yaşanan olay sonrası polisi aradıklarını, ancak polis geldikten sonra dışarı çıkabildiklerini söyledi.Tanıkların dinlenmesinin ardından, duruşma eksikliklerin giderilmesiyle amacıyla ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler