Ünlü sanatçıdan sitem dolu sözler

 Pop müziğin ünlü ismi Hande Yener Unitravel’ın organize ettiği Uludağ'da sahneye çıktı. 31 Aralik'ta babasini kaybeden ve yilbasi gecesi konserini iptal eden Hande Yener babasinin olumunden sonra ilk kez konser verdi. 40 gunluk yas döneminin ardından sah

Ünlü sanatçıdan sitem dolu sözler

 

Pop müziğin ünlü ismi Hande Yener Unitravel’ın organize ettiği Uludağ'da sahneye çıktı. 31 Aralik'ta babasini kaybeden ve yilbasi gecesi konserini iptal eden Hande Yener babasinin olumunden sonra ilk kez konser verdi.
 
40 gunluk yas döneminin ardından sahne alan Yener konser öncesi yaptığı açıklamada "Babamin ölümünün ardından arayan da oldu aramayan da dostu düşmanı da tanıdım" dedi.
FATİH ÜREK'E KIZDI
 
Hande Yener gece 1.30'da başlayan konsere Süleyman Demirel imzalı bir kıyafetle çıktı. Zaman zaman mini elbisesini azizliğine uğradı. Kalabalık bir dansçı grubu kendisi eşlik etti. Kendisini izlemeye gelenler arasında Murat Dalkılıç da vardı. Aynı otelde gelen Fatih Ürek'in neden gelmediğini sordu. Ürek'in hasta olduğunu söylediler. İnanmayan Hande "Hasta mı? Hasta değildir o güzellik kürü yapıyordur" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler