Ünlü sanatçıdan, Mabel Matiz’e ’’birincilik’’ göndermesi

Sanatçı Simge Sağın, Kral Pop listesinde 1. sırayı Mabel Matiz'e kaptırması hakkında şarkıcıya göndermede bulunarak, "Hep biz mi birinci olacağız. Mabel Matiz de süper bir şarkıcı, sanatçı. Kendi sözlerini, bestelerini yapan çok değerli bir sanatçı, ben b

Ünlü sanatçıdan, Mabel Matiz’e ’’birincilik’’ göndermesi

Sanatçı Simge Sağın, Kral Pop listesinde 1. sırayı Mabel Matiz'e kaptırması hakkında şarkıcıya göndermede bulunarak, "Hep biz mi birinci olacağız. Mabel Matiz de süper bir şarkıcı, sanatçı. Kendi sözlerini, bestelerini yapan çok değerli bir sanatçı, ben bayılıyorum kendisine" dedi.

"Miş Miş" şarkısıyla yaz sezonuna damga vuran güzel sanatçı Simge Sağın, 18 Eylül Cuma gecesi İzmirli hayranlarıyla bir araya geldi.

Hayranlarına özel bir repertuvar hazırlayan güzel sanatçı, sahneye "Miş Miş" şarkısıyla çıktı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan güzel şarkıcı, hazırladığı şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne öncesi demeç veren Sağın, Kral Pop listesinde 1. Sırayı Mabel Matiz'e kaptırması hakkında "Hep biz mi birinci olacağız. Mabel Matiz de süper bir şarkıcı, sanatçı. Kendi sözlerini, bestelerini yapan çok değerli bir sanatçı, ben bayılıyorum kendisine. İki numara da olmak kötü değil, üç hafta dört hafta bir sürü listede bir numara olduk. Hep aynı isimler bir numara olmamalı" diye konuştu.

İzmir'de yıllar önce OZZE VENUE Yaşar'a vokal yaparken sahneye çıktığını belirten Sağın, "Şimdi artık kendim sahne almaya geldim ve çok heyecanlıyım ve çok mutluyum burada olmaktan" dedi.

Sağın, "Miş Miş" şarkısıyla ilgili ise "Bu şarkıyı bulduğum an itibarıyla zaten bir şeylerin iyi gideceğini biliyorduk. Gerçekten çıktığı gün itibarı ile de her şeyin böyle çok hızlı yürüyeceğini biliyordum şaşırmadım. Çünkü ilk bulduğumda da bunu hissetmiştim. Bu ana çok mutluluk veriyor. Bu şarkıdan sonra çok fazla konser vermeye başladım. Fotoğraf çektirmek isteyenlerin sayısında çoğaldı, onun dışında hiçbir şey değişmedi. Müziğe devam" dedi.

Sağın, şarkısının listelerde birinci sırayı Mabel Matiz'in "Sarışın" adlı parçasına kaptırmasıyla ilgili de "Hep biz mi birinci olacağız. Mabel Matiz de süper bir şarkıcı, sanatçı. Kendi sözlerini, bestelerini yapan çok değerli bir sanatçı, ben bayılıyorum kendisine. İki numara da olmak kötü değil, üç hafta dört hafta bir sürü listede bir numara olduk. Hep aynı isimler bir numara olmamalı" dedi.

Sağın, yaz sezonunda 52 konser verdiklerini belirterek, "Şarkının gücü, menajerlerin gücü ve bizimde inanmamız bütün bu işlerin gidişatına o yüzden bütün bunlar enerji işi. Onlar şarkıya güvendiler ben kendime inandım şarkıma inandım. Ozan çok güzel aranje yaptı, Sibel süper söz yazdı, Sezen hanım mış mış mış ta muş muş muş dedi zaten şarkımızın özü zaten. O kadar şahane bir şarkı yaptı ki benim halkımın çok seveceği bir şarkı. İçinde Türk motifleri taşıyan hepimizi oynatacak düğünde, kınada, sahilde işte her yere uyacak bir şarkı. Ayrıca ilerleyen günlerde bir maça gittiğinizde şahit olacaksınız tribünlerde hep beraber "la la la la la" dediğinde tadından yenmeyecek. O yüzden çok keyifli" dedi.

Sağın, yeni projeleriyle ilgili "Yeni projeler var. Çok güzel şarkılar var elimizde onları hazırlıyoruz şuan. Sevgili ozan karar veremiyor hangi şarkı ile çıkacağımıza çünkü hepsi birbirinden güzel. İnşallah ya maksi single ya da tek şarkı geliyor onun müjdesini verebilirim buradan" dedi.

Ünlü sanatçıdan, Mabel Matiz’e ’’birincilik’’ göndermesi

Ünlü sanatçıdan, Mabel Matiz’e ’’birincilik’’ göndermesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler