Ünlü sanatçıdan küfürler...

Ozan Güven, sevgilisiyle Cihangir'e eğlenmeye gitti, bar çıkışı bir muhabirin "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna fena öfkelendi. "Ben sana karını soruyor muyum?" diye bağıran Güven, muhabirin üzerine yürüdü!SEVGİLİSİNİ UĞURLADIÜnlü oyuncu Ozan Güven, uzu

Ünlü sanatçıdan küfürler...

Ozan Güven, sevgilisiyle Cihangir'e eğlenmeye gitti, bar çıkışı bir muhabirin "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna fena öfkelendi. "Ben sana karını soruyor muyum?" diye bağıran Güven, muhabirin üzerine yürüdü!

SEVGİLİSİNİ UĞURLADI

Ünlü oyuncu Ozan Güven, uzun süredir birlikte olduğu; işadamı Hüsnü Güreli'nin kızı Yosun Güreli ile önceki akşam Cihangir'deydi. Gecenin ilerleyen dakikalarında Güreli, eve gitmek için eğlendikleri bardan çıktı. Güven de sevgilisini uğurlamak için ona eşlik etti. Bu sırada bir TV muhabiri, ünlü oyuncuya, "Ozan Bey ilişkiniz nasıl gidiyor?" diye sordu.

ARKADAŞLARI DEVREDE

Soruya sinirlenen Güven, "Sana ne lan benim ilişkimden! Ben sana karınla aran nasıl diye soruyor muyum? Sen kimsin, ne cüretle bana soru sorabilirsin?" diye bağırmaya başladı. Ardından da TV muhabirinin üzerine yürüdü. Araya giren arkadaşları Güven'i güçlükle yatıştırdı.

SEVGİLİSİ APAR TOPAR UZAKLAŞTI

Tartışma çıkınca Güven'in sevgilisi Yosun Güreli, hızla Cihangir'den ayrıldı. Ünlü oyuncu, kendisine soru soran muhabirle uzun süre tartıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler