Ünlü sanatçı yine karakolluk oldu

 Sorun yaşadığı komşusunun kendisine küfür edip tacizde bulunduğunu iddia eden ünlü şarkıcı, koruma talep etti. Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde Şişli’de bulunan evinde yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle komşusu tarafından karakolluk

Ünlü sanatçı yine karakolluk oldu
 Sorun yaşadığı komşusunun kendisine küfür edip tacizde bulunduğunu iddia eden ünlü şarkıcı, koruma talep etti.
 
Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde Şişli’de bulunan evinde yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle komşusu tarafından karakolluk olmuştu. Komşusuyla başı dertte olan Ekinci, bu sefer küfürleşme iddiası yüzünden karakolluk oldu. Ekinci, komşusunun kendisini sürekli küfür ederek taciz ettiği iddiasıyla koruma talep etmek üzere Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü’ne geldi.
 
“KÜFÜR AĞZIMDAN 1, 2 KEZ ÇIKMIŞTIR”
 
Tuba Ekinci, komşusuyla uzun süredir sorunları olduğunu belirterek, “Bizim bu komşuyla uzun zamandır sorunumuz var. Artık komşumuzun küfürlerinden rahatsız olduk ve bugünde şikayete geldik. Ben tek başıma yaşadığım için bıktım. Geçen gün de aynı mevzudan buraya geldim. Böyle bir şey yok yani kendisi de buraya yirmi kişi toplamış ben topladığı kişilerden bir tanesine diyorum sen erkeksen beni anlarsın diyorum. Ben bir kere küfür ettiysem sabah olmasın en son artık beni deli etmişlerdir. Küfür ağzımdan bir iki kere çıkmıştır. Artık benim etrafımdaki insanlar da bu durumdan rahatsız olmaya başladı” dedi.
 
“DEVLETTEN KORUMA TALEP EDİYORUM”
 
“Ben korkuyorum ve devletten koruma istiyorum” diyen Ekinci, “Çünkü bana her an bir şey olabilir hem kendisi hem de karısını üzerime salıyor. Ben artık çok sinirlenmiştim durup dururken insan kafa atar mı Allahtan araya girdiler birde bununla ilgili yalan söylediler vurdu diye. Ben artık uğraşmak istemiyorum bugünde arkadaşımı tahrik ettiler diye geldik” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler